X
تبلیغات
آیریش کافی - طرز تهیه قهوه موکا (caffè e mocha)

 

قهوه موکا همان قهوه اسپرسو (یا قهوه فرانسه) می باشد که به آن شکلات مایع ، کف شیر و خامه زده شده اضافه  می گردد. این نوع قهوه بیشتر در آمریکا مورد علاقه مردم می باشد.

طرز تهیه :

ابتدا مقدار یک ونیم قاشق سوپ خوری شکلات مایع را در ته یک لیوان بلند شیشه ای یا یک فنجان بزرگ می ریزیم. سپس یک shot اسپرسو یا قهوه فرانسه به میزان ۳۰ تا ۴۵ میلی لیتر تهیه می کنیم. پس از آن مقدار ۱ فنجان شیر را تحت بخار داغ دستگاه به صورت کف در می آوریم و یا اینکه ابتدا شیر را داغ کرده و بعد آن را با همزن های فنری دستی مخصوص که در قهوه فروشی ها قابل تهیه است به صورت کف در آورده و ۴/۳ آن را درون فنجان بزرگ حاوی شکلات ریخته و به آرامی مخلوط می کنیم. سپس قهوه تهیه شده را نیز به فنجان اضافه کرده و خوب ترکیب می کنیم. حال باقی مانده شیر را به آن اضافه نموده و در نهایت مقداری خامه زده شده یا سس خامه که بصورت آماده قابل تهیه است روی قهوه قرار می دهیم و آن را با کمی شکلات رنده شده تزیین می کنیم.

+ نوشته شده در ساعت توسط سعید گرجی نژاد (Saeed GN) |

ابزار و قالب وبلاگ :: تم ویوز