X
تبلیغات
آیریش کافی - طرز تهیه قهوه کفی لا تـِی (کافه لاته)


کـَفی لاتـِی (caffè e latte)  به طور تحت اللفظی یعنی قهوه با شیر زیاد

 (coffee with a lot of milk) و در واقع همان قهوه اسپرسو می باشد که به آن مقدار زیادی شیر داغ شده اضافه شده است.

این نوع قهوه به ندرت در ایتالیا طرفدار داشته و گاهاً هنگام صرف صبحانه استفاده می گردد ولیکن در آمریکا بسیار مورد علاقه مردم می باشد.

طرز تهیه :

ابتدا یک شات اسپرسو به میزان ۳۰ تا ۴۵ میلی لیتر تهیه می کنیم. سپس مقدار  ۳۰۰ گرم شیر را در ظرف شیر استیل مخصوص تحت بخار دستگاه قرار می دهیم (در صورت نداشتن دستگاه می توانیم شیر را در ظرف شیر جوش روی اجاق گاز داغ کنیم). توجه داشته باشید لوله بخار دستگاه را به سمت ته ظرف قرار دهید (لازم به ذکر است که جهت تهیه کف شیر  باید لوله را در سطح شیر در ظرف قرار دهید ولی در اینجا چون هدف داغ کردن شیر است لوله را در ته ظرف می گیریم).

اکنون شیر داغ شده را درون یک لیوان با ظرفیت ۳۵۰ میلی لیتر می ریزیم تا جایی که ۴/۳ آن پر شود. سپس اسپرسو تهیه شده را به آن اضافه کرده و روی آن کمی پودر کاکائو می ریزیم.


+ نوشته شده در ساعت توسط سعید گرجی نژاد (Saeed GN) |

ابزار و قالب وبلاگ :: تم ویوز